Titlu

AVIZ DE PRESĂ/ Conferința „Armonizarea reglementărilor naționale în asigurări la normele UE”
04/22/2016 - 17:47

Ministerul Economiei și proiectul european „Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova” invită persoanele interesate și reprezentanții mass-media la conferința „Armonizarea reglementărilor naționale în asigurări la normele UE”.

 

La eveniment vor participa reprezentanți ai Ministerului Economiei, Ministerului Finanțelor, companiilor private de asigurări, echipa de implementare a proiectului „Suport pentru implementarea DCFTA în Moldova”, precum şi alte instituții cu profil economic.

 

Evenimentul va avea loc luni, 25 aprilie 2016, în sala de conferințe al hotelului Codru, str. 31 August 1989, 127, începând cu ora 09:30. (Agenda o găsiți atașată)

 

NOTĂ: În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele cu privire la sprijinul acordat pentru armonizarea cadrului legislativ național la standardele UE în domeniul asigurărilor, desfășurate sub auspiciile proiectului DCFTA.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să-l contactați pe expertul legal, Demetrius Floudas, din cadrul proiectului „Suport pentru implementarea DCFTA în Moldova”, tel: 0 22 250 664, email: dafloudas@intersticeconsulting.com.