Titlu

AVIZ DE PRESĂ / Conferință de presă / Ministerul Economiei și APC invită reprezentanții mass media la Conferința de presă, organizată în cadrul Campaniei de informare și monitorizare privind utilizarea corectă a mijloacelor de măsurare.
07/25/2017 - 11:15

Ministerul Economiei și Agenția pentru Protecția Consumatorilor (APC) invită reprezentanții mass media la Conferința de presă, organizată în cadrul Campaniei de informare și monitorizare privind utilizarea corectă a mijloacelor de măsurare.

 

La Conferință vor participa viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministrul Economiei și Grigore Cațer, director adjunct al Agenției pentru Protecția Consumatorilor.

 

Conferința va avea loc miercuri, 26 iulie 2017, ora 10:00în incinta Ministerului Economiei, biroul 246, et. II, clădirea Guvernului  (intrarea din str. Bănulescu-Bodoni).

 

Campania are drept scop informarea persoanelor fizice și juridice, precum și administratorilor piețelor despre utilizarea corectă a mijloacelor de măsurare legale, verificate metrologic și introduse în registrul de stat.

 

 

Reprezentanții mass media vor avea acces în clădirea Guvernului în baza legitimației de serviciu.