Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

AVIZ DE PRESĂ/ Evenimente de Ziua profesională a automobilistului și drumarului
10/26/2017 - 15:08

26 octombrie, Chișinău – Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) organizează un șir de evenimente cu prilejul Zilei profesionale a automobilistului și drumarului din Republica Moldova, marcată anual în ultima duminică a lunii octombrie.

 

Programul evenimentelor:

27 octombrie (Palatul de Cultură al Feroviarilor):

-          Ora 10.00 – expoziție de tehnică specializată

-          Ora 11.00  – întrunirea conducerii MEI, AITA și Federației Sindicatelor Transportatorilor și Drumarilor din Moldova cu angajații din ramură. La eveniment  vor participa viceprim-ministrul, ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, președintele Asociației Internaționale a Transportatorilor Auto, Mihail Usatîi, președintele Federației Sindicatelor Transportatorilor și Drumarilor din Moldova, Boris Rojnevschi, și Dumitru Albulesa, directorul Uniunii Transportatorilor și Drumarilor din Republica Moldova.

 

29 octombrie (satul Colonița, mun. Chișinău)

-          Ora 10.00  - etapa a V-a a Campionatului Republicii Moldova la autocross,  consacrată sărbătorii profesionale „Ziua Automobilistului și Drumarului”. La competiție participă sportivi din Republica Moldova, România, Ucraina, Republica Belarus, Bulgaria și Israel.

 

La evenimente este invitată mass-media interesată.

 

 

 

Imagini: 
modelul_costului