Titlu

AVIZ / Ministerul Economiei anunță prelungirea termenului limită de depunere a documentelor pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZAL PP „Valkaneș” până la data de 7 august 2017
07/10/2017 - 08:55

10 iulie, Chișinău - Ministerul Economiei anunță prelungirea termenului  limită de depunere a documentelor pentru concurs de selectare a candidaturii pentru ocuparea funcției vacante „de administrator principal al Zonei Antreprenoriatului Liber - Parcul de Producție „Valkaneș”.  Termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs este prelungit până la data de 7 august 2017, ora 16:00. 

 

Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZAL PP „Valkaneș”  pot fi expediate prin e-mail: liliana.mamaliga@mec.gov.md sau depuse pe adresa: mun. Chişinău, piaţa Marii Adunării Naţionale, 1 (bir.235, persoana de contact Liliana Mamaliga). 

Relaţii la nr. de tel.: + 373 22 250-621

 

Documentele adiționale ce țin de organizarea concursului pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZAL PP „Valkaneș”  sunt plasate pe pagina web a Ministerului Economiei la rubrica ”posturi vacante” www.mec.gov.md/ro/content/posturi-vacante .