Titlu

B2B EXPO 2015 a fost inaugurată la Chișinău
09/30/2015 - 15:38

30 septembrie 2015, Chișinău – Viceministrul Economiei, Vitalie Iurcu a participat, astăzi, la lansarea celei de a III-a ediții a Expoziţiei-forum internaţionale B2B EXPO, desfășurate în perioada 30 septembrie-2 octombrie 2015, la Moldexpo. La eveniment au participat reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie din Republica Moldova, asociații profesionale și peste 50 de companii din Moldova, Lituania și România.

 

În deschiderea evenimentului, viceministrul Economiei a menționat că forumul B2B EXPO 2015 este unul dintre cele mai ample evenimente ale anului pentru comunitatea de business și o platformă de comunicare eficientă pentru dezvoltarea sectorului privat.

 

”Comunicarea B2B este o parte importantă din strategia fiecărei companii aflate în continuă dezvoltare, în căutare de noi parteneriate și piețe. De aceea, Ministerul Economiei încurajează și susține deja a treia ediție această expoziție-forum în speranța că aceasta va eficientiza la maxim stabilirea și dezvoltarea colaborărilor de afaceri atât la nivel național, cât și internațional și va stimula creșterea mediului de afaceri”, a spus Vitalie Iurcu.

 

Forumul va dura trei zile și va avea o agendă amplă de expoziţii, seminare de afaceri, traininguri, ateliere şi networkinguri. În cadrul expoziției vor fi prezentate ofertele principalilor furnizori de produse şi servicii publicitare şi PR, servicii de consultanţă şi HR, servicii de contabilitate şi audit, servicii de tipărire, tehnologii informaţionale şi comunicare, software, sectorul bancar, leasing, asigurări ş.a