Titlu

De Ziua Mondială a Acreditării a fost organizată conferința „Sprijinind furnizarea serviciilor de sănătate și asistență socială”
06/09/2015 - 11:35

 9 iunie 2015, ChișinăuCu prilejul Zilei Mondiale a Acreditării, Centrul Național de Acreditare a organizat, astăzi o conferință cu genericul „Sprijinind furnizarea serviciilor de sănătate și asistență socială”. La eveniment a participat viceministrul Economiei, Valeriu Triboi, reprezentanți ai autorităților de reglementare și organismelor de evaluare a conformității, producători, asociații de consumatori ș.a.  

 

În cuvântul său de deschidere, Valeriu Triboi a salutat organizarea conferinței, menționând că aceasta constituie o platformă de comunicare foarte bună ce reunește toate părțile implicate, producători, organizații de acreditare, producători, consumatori.

 

”Ministerul Economiei depune eforturi ca producătorii să livreze doar bunuri şi servicii competitive, atât pe piața internă, cât și pe cea externă, iar cetățenii noștri să beneficieze de produse și servicii de cea mai bună calitate,  garantată de organismele naționale de acreditare”, a spus viceministrul Economiei.

 

Totodată, Valeriu Triboi a felicitat specialiștii din domeniul acreditării cu prilejul zilei profesionale, mulțumindu-le pentru eforturile şi munca depusă în dezvoltarea sectorului acreditării din Republica Moldova.

 

”Cu prilejul Zilei Mondiale a Acreditării, din numele Ministerului Economiei și al meu personal, vreau să adresez cele mai sincere și calde felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale, dorindu-vă sănătate, prosperitate, realizări profesionale încununate de succes şi putere de a face faţă tuturor provocări din domeniu acreditării”, a spus viceministrul Economiei.