Titlu

Echipa Ministerului Economiei – campioana Spartachiadei angajaților din serviciul public
05/29/2017 - 09:35

29 mai, Chișinău – Echipa Ministerului Economiei s-a clasat pe locul I, în clasamentul general, în cadrul Spartachiadei angajaților din serviciul public, care s-a desfășurat în zilele de odihnă la Vadul lui Vodă. La competiții au participat echipe din 16 instituții publice.

 

Pe locul II s-a clasat Serviciul Fiscal de Stat, iar pe treapta a treia au urcat echipele  Biroului Național de Statistică și Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova.

 

În cadrul Spartachiadei, pe probe, echipele Ministerului Economiei au triumfat la probele volei (bărbați) și fotbal, au obținut ”argintul” la șah și dame. De asemenea, echipele ministerului au avut o evoluție bună la volei (fete) și tenis, clasându-se pe podium în grupe.

 

 

Viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei, a felicitat echipa ministerului pentru prestația de excepție la Spartachiadă 2017, menționând aportul considerabil al doamnei Ludmila Timbaliuc, președintele Comitetului Sindical al ministerului Economiei, la evoluția lotului instituției.