Titlu

Mesajul de felicitare al Viceprim-ministrului Andrian Candu, ministru al Economiei cu prilejul Zilei Energeticianului
12/17/2014 - 11:46

Stimați Energeticieni,

 

Cu prilejul „Zilei Energeticianului” vă transmit mulțumiri și recunoștință pentru munca pe care o depuneți zilnic ca să aduceți lumină și căldură în casele cetățenilor. Devotamentul și sârguința voastră le-am simţit pe întreg parcursul acestui an, oamenii s-au simțit în siguranță datorita livrărilor sustenabile de energie electrică. Datorită dumneavoastră am reușit să menținem echilibrul în sistemul energetic național, care a fost pus la încercare de provocări naţionale şi chiar globale.

 

Analizând situația sectorului pe care-l aveți în gestiune, din perspectiva angajamentelor asumate de Republica Moldova, în urma aderării la Tratatul de Constituire a Comunității Energetice, se observă o evoluție continuă și sigură de dezvoltare a domeniului, iar succesul vă aparține în totalitate.

 

Important de menționat este și faptul că responsabilitatea dumneavoastră este enormă, în condițiile în care progresul economic în ansamblu depinde de funcționarea fiabilă a complexului energetic.

 

Ministerul Economiei cunoaște și apreciază performanțele pe care le înregistrați și suntem siguri că profesionalismul și experiența de care dați dovadă, vor asigura în continuare funcționarea eficientă a întreprinderilor din domeniul energetic, astfel agenții economici și populația în general vor beneficia și pe mai departe de servicii de înaltă calitate.

 

Îmi exprim gratitudinea pe care o am față de tot colectivul energeticienilor ce activează în Republica Moldova și mă mândresc cu faptul că avem în acest domeniu profesioniști adevărați.

 

Vă doresc din suflet sănătate, bunăstare și cât mai multe realizări importante!

 

 

 

Cu profund respect,                                                             Andrian Candu,

Viceprim-ministru, ministru al Economiei

 

 

Chişinău,

17 decembrie 2014