Titlu

Ministerul Economiei anunță concurs pentru funcția de administrator principal la ZAL PP „Otaci-Business”
06/08/2016 - 16:33

24 mai, Chișinău – Ministerul Economiei anunță concurs de selectare a candidaturii pentru ocuparea funcției vacante „de administrator principal al Zonei Antreprenoriatului Liber – Parcul de Producție ”Otaci-Business”. Termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs, este data de 21 iunie 2016, ora 16:00.

 

Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZAL PP „Otaci-Business” pot fi expediate prin e-mail: alexandru.vidmidi@mec.gov.md sau depuse pe adresa - mun. Chişinău, piaţa Marii Adunării Naţionale, 1 (bir.235, persoana de contact Alexandru Vidmidi)

Relații la numărul de tel.: + 373 22 250-652

 

Documentele adiționale ce țin de organizarea concursului pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZAL PP „Otaci-Business” sunt plasate pe pagina web a Ministerului Economiei la rubrica ”posturi vacante”.

 

 

În cazul depunerii declarației pe propria răspundere, candidatul are obligația să completeze dosarul de concurs cu originalul documentului (cazierul) în termen de maximum 10 zile calendaristice de la data la care a fost declarat învingător, sub sancțiunea neemiterii actului administrativ de numire.