Titlu

Ministrul Vadim Brînzan în dialog cu Înalții Consilieri ai Uniunii Europene
08/16/2019 - 11:21

Ministrul Economie și Infrastructuri, Vadim Brînzan, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene în Moldova, Peter Michalko și cu  Înalții Consilieri ai Uniunii Europene.

În cadrul discuției, Ministrul a mulțumit echipei de consilieri pentru expertiza și suportul acordat Guvernului de la Chișinău în implementarea Acordului de Asociere. Totodată, Vadim Brînzan a menționat despre suportul pe care îl poate oferi Uniunea Europeană, prin delegarea a doi consilieri UE pe domeniul de comerț și transport, care ar putea aduce o plus valoare considerabilă, oferind expertiză și împărtășind cu Ministerul Economiei și Infrastructurii, cele mai bune practici europene în dezvoltarea acestor sectoare.

Peter Michalko a precizat că, Uniunea Europeană este deschisă mai mult decât oricând față de țara noastră și va veni cu suportul necesar în realizarea tuturor obiectivelor setate de către noul Guvern, scopul principal fiind crearea unor condiții de trai mai bune pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

De asemenea, părțile au discutat despre Planul de acțiuni și prioritățile Ministerului Economie și Infrastructuri pentru anul 2019-2020.