Titlu

Opt persoane vor concura pentru ocuparea funcțiilor de administrator a 3 ZEL-uri
07/06/2017 - 17:22

6 iulie, Chișinău – Opt persoane au depus dosarele pentru participarea la concursul de selectare a administratorilor principali al Zonelor Economice Libere „Bălți” și „Ungheni-Business”, precum și Zonei Antreprenoriatului Liber - Parcul de Producție „Valkaneș”. Termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs a expirat astăzi la orele 16:00.

 

Cele mai multe dosare, 4 la număr, au fost depuse pentru ocuparea funcției vacante „de administrator principal al Zonei Economice Libere „Bălți”. Pentru ocuparea funcților vacante „de administrator principal” al Zonei Antreprenoriatului Liber - Parcul de Producție „Valkaneș” și Zonei Economice Libere „Ungheni-Business” vor concura câte doi candidați.

 

Conform procedurilor, până la finele săptămânii curente, Comisia de concurs va analiza dosarele prezentate reieșind din cerințele înaintate fașă de candidați și va stabili persoanele care au promovat în etapa finală a concursului. Săptămâna viitoare, după organizarea celei de-a doua faze a concursului (interviul), vor fi stabilite persoanele învingătoare, care vor fi propuse conducerii Ministerului Economiei de a fi numite în funcțiile de administratori principali al celor 3 ZEL-uri.