Titlu

Spartachiada angajaților din serviciile publice, ediția a XI-a. 6- 8 iunie 2014

Echipa Ministerului Economiei a ocupat locul II în clasamentul general din cadrul Spartachiadei angajaților din serviciile publice.

În perioada 6 - 8 iunie, 2014, la Vadul lui Vodă, a avut loc cea de-a XI-a ediție a Spartachiadei angajaților din serviciile publice. Competiția sportivă a fost organizată de către Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice. La competiție au participat 15 instituții publice.

Activitățile sportive organizate în cadrul Spartachiadei, au rolul de a promova un stil de viață activ și sănătos, de a demonstra abilitățile sportive ale participanților, dar și de a socializa cu angajații din cadrul altor instituții oferindu-le ocazia de a stabili relații de colaborare inter-instituțională și de prietenie.

Totodată, probele sportive și atmosfera relaxată au oferit prilejul tuturor participanților de a se destinde și a-și încărca bateriile pentru a avea un randament sporit, la locul de muncă în folosul cetățenilor.
Echipa ministerului a dat dovadă de spirit de echipă, abilități sportive, concentrare și competitivitate, fapt ce a asigurat participanților locuri fruntașe la toate probele sportive:

Locul doi l-au obținut echipele de mini-fotbal, tenis și șah. Iar echipele de dame și de volei pentru bărbați s-au clasat pe locul 3 în cadrul competiției.

Ministerul Economiei mulțumește Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice, pentru organizarea acestui frumos eveniment sportiv și sportivilor noștri care ne-au calificat pe locul II.

Vă îndemnăm să aveți un mod de viață cât mai activ și sănătos!