Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Vicepremierul Octavian Calmîc, ministrul Economiei și Infrastructurii în dialog cu studenții ASEM
10/26/2017 - 18:18

26 octombrie, Chișinău - Viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministrul Economiei și Infrastructurii a avut astăzi un dialog cu studenții Academiei de Studii Economie din Moldova, în contextul orientării profesionale pe diverse domenii de activitate, cu referire la dezvoltarea economică a țării, proiectele investiționale de perspectivă, noile reforme instituționale și oportunitățile de încadrare în câmpul de muncă național și perspectivele unui specialist profesionist și creativ în toate domniile, fie în mediul de afaceri, fie ca funcționar public.

 

Studenții l-au provocat pe Octavian Calmîc să împărtășească experiența sa din cariera profesională, de la student la ASE Moldova, Institutul OMC din Geneva, Doctorand, la specialist-principal al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Viceministru, Ministru și Viceprim-ministru al Republicii Moldova. Astfel, amintindu-și cu emoții pozitive despre anii de studenție și cu respect față de profesori și Grigore Belostecinic, actualul rector ASEM.

  

La inițiativa studenților a fost preconizată o vizită la Ministerul Economiei și Infrastructurii pentru un schimb de experiență la birourile funcționarilor publici.

Imagini: 
modelul_costului