Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Încălzire centralizată autonomă. Campanie de informare Termoelectrica S.A.
05/31/2017 - 12:45

31 mai, Chișinău - În premieră pentru domeniul termoenergetic, Societatea pe Acțiuni Termoelectrica dă startul unei campanii de informare cu privire la importanța lucrărilor de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice din interiorul blocurilor locative, sau cum să beneficiezi de încălzire autonomă, fiind conectat la sistemul centralizat.

 

“Începând săptămâna curentă, în zilele de weekend mergem în teritoriu – acasă la clienții noștri!”, a declarat Veaceslav Eni, directorul general Termoelectrica S.A. în cadrul unui briefing de presă. Așadar, echipa de comunicare a companiei, însoțită de specialiști din toate departamentele Termoelectrica va merge în teren, în curțile din Chișinău, pentru a discuta direct cu consumatorii.

 

Pentru început, în primele două luni, cortul Termoelectrica va fi prezent în curțile blocurilor locative, unde urmează a fi reabilitate rețelele termice aferente exterioare și instalate Puncte Termice Individuale pentru căldură și prepararea apei calde menajere în circa 200 de clădiri din mun. Chișinău,  17 dintre care vor beneficia și de distribuție pe orizontală.  Aceste lucrări se desfășoară în cadrul Proiectului de Îmbunătățire a Eficienței SACET, Lotul C1.6.

 

Prin urmare, oamenilor li se va explica în detaliu despre lucrările care se desfășoară în curtea lor, impactul lucrărilor, dar și despre importanța modernizării infrastructurii de livrare a energiei termice din interiorul blocurilor locative. Totodată,  specialiștii în domeniu vor informa oamenii cum încălzirea centralizată poate fi și autonomă, ce trebuie să se întreprindă  împreună cu locuitorii Chișinăului pentru a moderniza sistemul și a obține eficiența energetică.

 

“Această activitate de informare este doar începutul campaniei de informare. Ulterior, ne dorim să facem din deplasările în teritoriul o practică frumoasă și utilă atât pentru companie, cât și pentru consumatori”, a concis Veaceslav Eni.

 

Despre deplasarea echipei la fața locului, oamenii vor fi informați cu 2-3 zile preventiv prin intermediul materialelor informative în cutia poștală, unde va fi indicat locul, ziua și ora unde va avea loc punctul de informare și comunicare.

 

Dacă doriți ca echipa de specialiști să ajungă și în curtea blocului dumneavoastră pentru a primi consultanță la acest subiect apelați la numărul de telefon: 022 436 513.

 

Graficul preliminar al deplasărilor în teren poate fi găsit pe site Termoelectrica SA - https://www.termoelectrica.md/ro_RO/incalzire-centralizata-autonoma-campanie-de-informare-termoelectrica-s-a/

 

 

Imagini: 
modelul_costului