Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Mesaj cu prilejul Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

Astăzi, de Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală, Ministerul Economiei și Infrastructurii adresează sincere felicitări și înaltele aprecieri tuturor funcționarilor APL.

 

În această zi specială pentru toți lucrătorii din administraţia publică locală, apreciem munca și dedicația de care dați dovadă zi de zi în gestionarea localităților, derularea proiectelor de dezvoltare locală și soluționarea problemelor cetățenilor.

 

Ministerul Economiei și Infrastructurii are o colaborare de succes cu autoritățile publice locale. Aceasta se manifestă prin diversele proiecte implementate și realizate la nivel local – proiectele de infrastructură – „Drumuri Bune”, servicii publice de calitate prin intermediul „Ghișeului Unic”, programe de suport pentru antreprenori – „Femei în Afaceri”, „PARE 1+1”, dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin programul pilot – „Platforme Industriale Multifuncționale”, crearea noilor locuri de muncă prin deschiderea incubatoarelor de afaceri și prin atragere investițiilor străine în localități precum – „Zonele Economice Libere”.

 

Pentru a oferi cetățenilor o viață mai bună, aici acasă, este imperativ să avem un dialog deschis și consolidat dintre APC și APL.

 

Cu această ocazie, vă dorim multă sănătate, perseverență și mult succes în onorabila activitate pe care o desfășurați zi de zi.

 

Cu respect,

Echipa Ministerului Economiei și Infrastructurii

modelul_costului