Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Mesajul de felicitare al viceprim-ministrului, ministrului Economiei, Octavian Calmîc, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova
08/26/2016 - 11:11

Stimați colegi!

 

27 august este ziua în care Republica Moldova arborează drapelele în semn de Sărbătoare Națională. Este Ziua Independenței noastre. O sărbătoare marcantă pentru orice națiune, deoarece Independența înseamnă suveranitate, demnitate și libertate. Valori, care pentru mulți dintre predecesorii noștri a fost un vis, iar pentru noi, acum 25 de ani, au devenit o realitate.

 

Independența a creat noi oportunități pentru a ne dezvolta ca stat și națiune pe cale democratică. Ne-a oferit posibilitatea pentru promovarea economică în beneficiul şi prosperarea cetățenilor. Și reușita acestui proces depinde de noi, în special, pe dimensiunea economică. Sunt sigur că profesionalismul și calitățile manageriale ale fiecăruia dintre dumneavoastră ne vor permite să realizăm toate proiectele și strategiile elaborate în domeniul de activitate.

 

Vă urez succese în activitatea zilnică, iar patriotismul şi dragostea față de Republica Moldova să devină impulsul fiecărei acțiuni desfăşurate întru prosperare. Vă doresc multă sănătate şi bunăstare, pace şi cer senin, bucurii şi fericire.

 

La mulți ani, Republica Moldova!

 

Cu respect,

Octavian CALMÎC,

viceprim-ministru,

ministru al Economiei

Imagini: 
modelul_costului