Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Mesajul de felicitare al viceprim-ministrului, ministrului Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova
08/25/2017 - 16:17

Stimați colegi!

 

Ziua Independenței este cea mai importantă sărbătoare pentru orice popor, deoarece anume aceasta marchează începutul unui nou drum în dezvoltarea unei țări. Acum 26 de ani poporul Republicii Moldova și-a ales o nouă cale, o cale a dezvoltării social-economice și politice bazată pe principiile unui stat de drept, democratic și liber. Astăzi suntem mai aproape și mai determinați ca oricând să îndreptăm Republica Moldova către Europa, un spațiu de care aparținem din punct de vedere geografic și de care ne leagă același spirit și aceeași istorie.

 

Astăzi trecem printr-un amplu proces de reforme, care au drept obiectiv dezvoltarea economică a țării, creșterea bunăstării vieții fiecărui locuitor al Republicii Moldova, transformarea țării într-un stat avansat în marea familie a popoarelor Europei. Reușita acestor procese depinde de noi toți, deoarece numai împreună putem să-i facem Moldovei un viitor mare. Sunt sigur că profesionalismul și calitățile manageriale ale fiecăruia dintre dumneavoastră ne vor permite să realizăm toate proiectele și strategiile elaborate în domeniul de activitate.

 

Vă urez succese în activitatea zilnică, multă sănătate şi bunăstare, pace şi cer senin, bucurii şi fericire.

 

La mulți ani, Republica Moldova!

 

Cu respect,

Octavian CALMÎC,

viceprim-ministru,

ministru al Economiei și Infrastructurii

 

 

 

Imagini: 
modelul_costului