Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Ministerul Economiei și BERD susțin sporirea eficienței companiilor de consulting din Moldova
07/14/2015 - 10:24

În perioada 8-10 iulie BERD, în parteneriat cu Ministerul Economiei a organizat trainingul „Business diagnosticul serviciilor de consulting”, la care au fost invitați reprezentanții companiilor de consulting și consultanți individuali din țara noastră. Pe parcursul a trei zile au fost prezentate instrumentele pentru diagnosticare a businessului și interpretarea informațiilor de afaceri. În final, Secreatrul de Stat al Ministerului Economiei, Lilia Palii a decernat participanții cu diplome.

 

În cadrul evenimentului, Secretarul de Stat și-a exprimat gratitudinea echipei BERD pentru susținerea micului business și încurajarea dezvoltării, creșterii și gestionării eficiente a afacerii în cadrul IMM-urilor.

 

”Serviciile de consultanță finanțate de BERD pentru companiile noastre au o importanță majoră în creșterea și consolidarea capacităților acestora, pornind de la suportul acordat în elaborarea unei noi pagini de internet pentru companie, unui sistem de management eficient al calităţii, unei strategie de marketing sau chiar unei structură absolut noi de organizare eficientă a activității”, a spus Lilia Palii.

 

Potrivit Secretareului de Stat, acest training este o oportunitate în plus pentru prestatorii de servicii de consultanță de pe piața noastră de a însuși metode și instrumente noi de diagnostic a potențialilor clienți, precum și stiluri și tendințe în diagnosticul de afaceri.

Imagini: 
modelul_costului