Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Ministrul Economiei le-a prezentat companiilor germane oportunitățile investiționale din țara noastră.
10/15/2014 - 21:21

15 octombrie 2014 - Viceprim-ministrul, ministrul Economiei Andrian Candu și Secretarul de Stat Parlamentar al Ministerului german federal al Economiei și Energiei Uwe Beckmeyer au semnat astăzi la Berlin Declarația privind continuarea programului de instruire a managerilor moldoveni în Germania.

 

Tot astăzi vicepremierul a avut o întrevedere  cu Peter Ramsauer, Președintele Comisiei Parlamentare pentru economie și energie, Bundestang. În cadrul discuțiilor, oficialii au pus accent pe problemele economice și energetice cu care se confruntă țara noastră.

 

Un alt subiect abordat de Andrian Cnadu și Uwe Beckmeyer vizează etapele de implementare a Acordului de Asociere,  incluzând prevederile ce se referă la Zona de Comerţ Liber Aprofundat şi Cuprinzător (DCFTA).

 

Vicepremierul a participat și la întrevederea cu Prof. Rainer Linder, Director Executiv al Comitetului de Est al Economiei Germane.

 

La eveniment au participat reprezentanți ai mai multor companii germane interesate să facă investiții în Republica Moldova. Andrian Candu a profitat de ocazie pentru a prezenta oportunitățile investiționale pe care le oferă Republica Moldova.

modelul_costului