Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Moldova și Sultanatul Oman au inițiat negocierile pentru Acordul privind promovarea și protejarea reciprocă a investiților
05/04/2015 - 10:33

04 aprilie 2015, Chișinău - În perioada 4-6 mai 2015, la Chișinău, are loc prima rundă de negocieri pe marginea proiectului Acordului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Sultanatului Oman privind promovarea și protejarea reciprocă a investiților.

 

În acest context, Directorul general al Secretariatului Comitetului Suprem pentru Planificare a Sultanatului Oman în domeniul economic, Hamud Ben Abdullah Al-Alawi, efectuează o vizită oficială în Republica Moldova.

 

Negocierea și ulterioara semnare a Acordului va contribui la intensificarea relațiilor economice bilaterale, dezvoltarea climatului investițional și diversificarea oportunităţilor investiționale între ambele state.

 

Acordul va stabili principiile juridice de bază ce vor contribui la consolidarea relaţiilor de prietenie între Republica Moldova și Sultanatul Oman, la extinderea colaborării comercial-economice şi crearea condiţiilor favorabile pentru stimularea investiţiilor.

 

modelul_costului