Titlu

Termenul de colectare a ofertelor pentru achiziția energiei electrice a fost extins până la 31 martie curent, ora 15.00
03/30/2017 - 13:55

30 martie, Chișinău – Ministerul Economiei a recomandat companiilor reglementate din sectorul electroenergetic să extindă termenul de colectare a ofertelor pentru achiziția energiei electrice până la 31 martie curent, ora 15.00.

 

Recomandarea vine în contextul evoluțiilor de ultimă oră a pieței energetice regionale, precum și solicitării de extindere a termenului de prezentare a ofertelor parvenită de la unul din potențialii furnizori, și are drept scop negocierea celor mai bune condiții de livrare a energiei electrice către companiile reglementate din sectorul electroenergetic din țară.

 

Totodată, Ministerul Economiei recomandă extinderea termenului de prezentare și deschidere a ofertelor până la 31 martie curent, ora 15.00, și în caz de prezentare doar a unei oferte în cadrul procedurii de achiziție.

 

Recomandarea a fost acceptată de toate companiile reglementate din sectorul electroenergetic - ÎCS Gaz Natural Fenosa Furnizare Energie SRL, ÎCS Red Union Fenosa SA, SA Furnizare Energie Electrică Nord, ÎS Moldelectrica, SA Red Nord și SA Red Nord Vest.